Straume Teknologisenter

Attraktivt kontorbygg sentralt i Straume Næringspark

Les mer

Kun 15 minutter fra Bergen sentrum, og i gangavstand fra Sartor Senter og Kystbygarasjen, ligger Straume Teknologisenter. Midt i hjertet av Straume Næringspark, omkranset av et næringsliv i vekst, idrettsområdet Sotra Arena, barnehage, barne- og ungdomsskole, og populære turområder, er alt tilrettelagt for at bedrifter og deres ansatte skal trives her.

Signalbygget ble oppført i 2008, og har siden vært et kjent landemerke på Straume. Både grunnet eksponert beliggenhet, men kanskje mest grunnet de attraktive møtestedene i auditoriet, kantinen, og Gründerparken. Liegruppen kjøpte Straume Teknologisenter i desember 2019.

Med sine ca. 8 000 kvadratmeter, kan kontorbygget huse inntil 300 ansatte, og med rundt 240 parkeringsplasser, er bygget lett tilgjengelig både for leietakere og besøkende. I byggets fire fløyer finner man både cellekontor, åpne landskap, og kombinerte løsninger. 

Takket være det romslige auditoriet med plass til over 130 personer, har bygget de siste årene blitt kjent som samlingssted for Vest Næringsråd sine medlemstreff, samt en rekke arrangementer av interne og eksterne brukere. Kantinen i øverste etasje har en utsikt som må oppleves. Her får leietakernes ansatte daglig servert delikate retter i felleskap med det innovative miljøet som har sin arbeidshverdag på bygget.

Med ladestasjoner for EL-biler, moderne utstyr i auditoriet, vannbåren varme, tilgang til felles møterom, og noen av landets fremste og mest innovative aktører innen IT-løsninger for det offentlige, har bygget virkelig gjort seg fortjent til navnet sitt.


For henvendelser knyttet til drift av bygget, ta kontakt med Rune Heggelund.
For henvendelser om leie av kontorlokaler eller auditoriet, vennligst kontakt Jan Arthur Nilssen.


Ønsker du å leie kantinen til konfirmasjon, bryllup, eller annen markering? Ta kontakt med Justyna Bednarczyk i Toma Facility.
E-post: justyna@toma.no
Mobil: 968 61 701


FOR BOOKING AV MØTEROM ELLER AUDITORIET - LOGG PÅ HER

Bildegalleri

Kontaktperson

Rune Heggelund

Rune Heggelund

Driftsleder Liegruppen

Tlf.:
Mobil: 90 70 53 04
Send Epost

Jan Arthur Nilssen

Jan Arthur Nilssen

Eiendomsutvikler og daglig leder Straume Teknologisenter AS

Tlf.:
Mobil: 95 88 60 87
Send Epost